Specijalistička Poliklinika Profmedika Simeunović

Profmedika Simeunović je moderna poliklinika u kojoj rade nagrađivani i priznati lekari sa dugogodišnjim iskustvom.

Primena savremenih i proverenih metoda lečenja, opremljenost poliklinike po poslednjim svetskim standardima i individualni pristup garantuju svakom pacijentu maksimalan kvalitet medicinske usluge.

Ono zbog čega smo najviše ponosni je pristup izgradnji odnosa poverenja između zaposlenih i naših pacijenata. U prijatnom ambijentu, u samom centru grada, dočekaće vas ljubazno i stručno osoblje koje je tu za Vas u svakom momentu, da odgovori na sve Vaše zahteve i sva Vaša pitanja.

Tokom godina rada stečeno je veliko iskustvo u privatnoj praksi, formiran je stručan i pouzdan tim lekara i saradnika na čelu sa Prof. Dr sc. med. Slavkom Simeunovićem, Prof. dr Dejanom Simeunovićem, Doc. dr Dijanom Risimić, Prim. dr Dragomirom Brankovićem, dr Goranom Vukomanovićem ,Dr Tatjanom Vukomanović, Prof. dr Arsenom Ristićem, dr Dejanom Spirovskim

Specijalistička Poliklinika Profmedika Simeunović

Poliklinika Profmedika Simeunović iz Beograda sa višegodišnjim iskustvom i stručnim timom nudi vrhunsko lečenje iz različitih oblasti medicine za sve uzraste. U prijatnom i mirnom okruženju u samom centru grada uz najsavremeniju opremu i stručno osoblje klinika pruža širok spektar zdravstvenih usluga iz oblasti kao što su kardiologija, pulmologija, gastroenterologija, endokrinologija, alergologija, nefrologija, hematologija, reumatologija, neonatologija i oftalmologija.

Poliklinika posebnu pažnju poklanja neonatologiji, odnosno praćenju zdravstvenog stanja i lečenje novorođene dece od rođenja do prvog meseca života.
Osim dijagnostike i lečenja renomirani medicinski stručnjaci pružiće Vam  individualne savete vezane za Vaše konkretne zdravstvene probleme. Cilj poliklinike Profmedika Simeunović je da Vam vrati zdravlje i da ga dugoročno očuva, zato postoje i savetovališta za ishranu odraslih, odojčadi i male dece, za vakcinacije, za poremećaje metabolizma lipida, za dijabetičare kao i konsultantski specijalistički pregledi vaskularnog hirurga, ginekologa, otorinolaringologa, urologa, fizijatra, dermatologa, neurologa, psihijatra, ortopeda, dečijeg hirurga i konsultantski pregledi iz oblasti sportske medicine.